lamtzidis_valergakis_01Οι προερχόμενοι από την ΝΔ, Γιάννης Αδαμόπουλος και  Νίκος Βαλεργάκης (φωτογραφία) εξελέγησαν στους δικηγορικούς συλλόγους Αθήνας και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Ο κ. Βαλεργάκης, επικεφαλής της “Δικηρογικής Πρωτοπορίας”, επικράτησε στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών του απερχόμενου προέδρου Μανόλη Λαμτζίδη, που ηγείτο του συνδυασμού «Δικηγορική Συνεργασία - Ανεξάρτητοι».

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο κ. Βαλεργάκης συγκέντρωσε 1.657 ψήφους (53,73%) έναντι 1.427 ψήφων (46,27%) του κ. Λαμτζίδη.

Στη Νέα Δημοκρατία είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς, τουλάχιστον όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, ακόμη δεν είχαν καταλάβει πώς έχασαν το σύλλογο μέσα από τα χέρια τους, ίχαν καταφέρει να κατεβάσουν… αμέτρητους υποψηφίους μέσα από την παράταξη και να οδηγήσουν, έτσι, στην προεδρία τον Μ. Λαμτζίδη.

Μάλιστα, η νίκη του κ. Βαλεργάκη (που εκτός των άλλων είναι και αθεράπευτα… κίτρινος) συνέπεσε με την άφιξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στη Θεσσαλονίκη. Τυχαίο; Δεν το νομίζω…

Τελικά ο Αντώνης, είναι γουρλής.