«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα». Αυτό δήλωσε για το μέλλον του στον Δικέφαλο ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, μιλώντας στο “Ράδιο Αθλητικό Μετρόπολις”. Ο Μαροκινός …>>>

μεσοεπιθετικός μίλησε και για το πρώτο γκολ που πέτυχε από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα (αυτό κόντρα στον Ατρόμητο).

«Αισθάνθηκα πολύ όμορφα με το γκολ. Σημασία έχει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και όχι τόσο να σκοράρω. Σκοπός μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Σίγουρα όταν έρχεσαι από το εξωτερικό δεν μπορείς απευθείας να είσαι στα πλάνα του προπονητή. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να περιμένεις τις ευκαιρίες. Αν δουλέψεις όπως πρέπει τότε θα κερδίσεις σίγουρα μια θέση στην ενδεκάδα».

Όσο για το φλέγον ζήτημα του συμβολαίου του, θύμισε ότι  «λήγει τον Ιούνιο και έχω ακόμη έναν χρόνο με την Λίβερπουλ. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι θέμα των διοικήσεων και το τι θα τεθεί επί τάπητος το καλοκαίρι για τους στόχους. Εγώ θέλω να μείνω…».

Η υπόλοιπη συνέντευξη είχε αναμενόμενες απαντήσεις από τον νεαρό Μαροκινό:

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο τόνισε πως «δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και τη συνέχεια των αγώνων μας»

Για τον ΠΑΟΚ ήταν αισιόδοξος: «Μπορούμε σίγουρα να κατακτήσουμε την 2η θέση και πιο συγκεκριμένα την έξοδο στο Τσάμπιος Λιγκ. Όταν ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο», είπε.

Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος(«Δε γνώριζα πολλά πριν έρθω, αλλά η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Συνάντησε ένα υψηλό επίπεδο με καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ φανατικούς φιλάθλους», είπε), αλλά και με το επίπεδο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών («Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα που μπορούν να σταθούν στο Αγγλικό πρωτάθλημα”.

Ειδική μνεία έγινε για τους δύο… Παύλους: Τον Κοντρέρας και τον Γκαρσία. «Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε κορυφαίο επίπεδο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σαν νεαρός παίκτης είναι καλό να τους ακολουθείς, να ακολουθείς τις συμβουλές τους. Και πρέπει όλοι οι νεαροί, σαν και εμένα, να τους ακολουθούμε γιατί θα κερδίσουμε πολλά», είπε.