rasoulis_kideia_20110315_02Μια έκπληξη περίμενε τα μέλη της οικογένειας του Μανώλη Ρασούλη όταν επισκέφθηκαν, χθες, Κυριακή, τον τάφο του φωτισμένου δημιουργού, στο Α Νεκροταφείο της Αθήνας. Κάποιοι είχαν τοποθετήσει πάνω στον τάφο μια φανέλα του ΠΑΟΚ!…>>>

 

Είναι γνωστή η αγάπη που διατηρούσε ο Μανώλης Ρασούλης για τον ΠΑΟΚ, από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είχε παίξει μπάλα, στα εφηβικά του ΟΦΗ, παθιαζόταν με το ποδόσφαιρο, παρακολουθούσε αγώνες και, φυσικά, εκτός του ΠΑΟΚ, ως Κρητικός, είχε στην καρδιά του τις ομάδες του νησιού του. Μάλιστα είχε γράψει τον ύμνο του ΟΦΗ.

Τέτοια ήταν η αγάπη του για την μπάλα που, ήταν ένας από τους θεατές του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών μεταξύ Άγιαξ και Παναθηναϊκού (τελικό σκορ 2-0 για τους Ολλανδούς), στο Ουέμπλεϊ. Επίσης, είχε γράψει ένα ολόκληρο άλμπουμ, αφιερωμένο στη μπάλα, τα “Ποδοσφαιρικά”.

Από την πλευρά τους, οι φίλοι του ΠΑΟΚ, θεωρούν έναν από αυτούς τον Μανώλη Ρασούλη, που και στο γήπεδο πήγαινε, όποτε μπορούσε και είχε τιμηθεί, για την προσφορά του, από τη “Θύρα 4”. Εξάλλου, ο ίδιος ο Μανώλης, ακόμη και σε φιλικές κουβέντες, ποτέ δεν έκρυψε πως παρακολουθούσε κι αγωνιούσε για τον ΠΑΟΚ.