ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Για σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

 

* Στη 1 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κινήματος ΕΔΕΚ Κύπρου, Γιαννάκη Ομήρου.

* Στη 1:30 μ.μ. στο κτίριο «Υπατία» (Πατησίων και Ηπείρου) συνέντευξη Τύπου με θέμα την απεργία πείνας των 300 μεταναστών στην Αθήνα και τη Θεσαλονίκη.

* Στις 2 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, καθηγητή, Ι. Βλαχογιάννη.

* Στις 3 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ. στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) ημερίδα του Τομέα Γυναικών του κόμματος με θέμα: «100 χρόνια αγώνες Γυναικών, ίσες ευκαιρίες και ισότητα των φύλων στον 21ο αιώνα, ενδυνάμωση των Γυναικών». Θα περευρεθούν ο πρωθυπουργός και προέδρος του κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου και η πρόεδρος του PES Women, Zita Gurmai.

* Στις 4 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο Βεργίνα του ΕΚΕΤΑ (6ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης), εκδήλωση υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΣΕΒΕ και Εθνικού Κέντρου Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και ημέρα «Ανοικτών Θυρών» για το Ινστιτούτο Τεχνικής Χημικών Διεργασιών».

* Στις 5 μ.μ. συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές - μέλη του, να ενημερωθούν από τον Υφυπουργό, Γιάννη Πανάρετο, για την τροπολογία σχετικά με τις μεταγραφές.

* Στις 6 μ.μ., συγκέντρωση συμπαράστασης στους μετανάστες απεργούς πείνας, στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου.

* Στις 8 μ.μ., στο πλακόστρωτο του πεζόδρομο της Αριστοτέλους, στο ύψος του ΑΤ Λευκού Πύργου, ένστολοι αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τους δύο νεκρούς συναδέλφους του στο μακελειό του Ρέντη.

* Στις 10 μ.μ., διαμαρτυρία πολιτών, που οργανώθηκαν μέσω Ίντερνετ, για τη διπλή δολοφονία αστυνομικών στου Ρέντη.