Μια άλλη διάσταση στη… μη επίσκεψη της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Κατσέλη, στο ΕΚΘ, δίνουν οι νομαρχιακές επιτροπές Α και Β Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ. Υποστηρίζουν ότι η υπουργός ήθελε να …>>>

πάει στο ΕΚΘ και να συναντηθεί με τη δίοίκησή του, αλλά… εμποδίστηκε! Από ποιούς; Από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, αν δώσουμε βάση στην ανακοίνωση.

Να τι αναφέρει η ανακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ:

“Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την φασιστική συμπεριφορά μελών του ΠΑΜΕ, που εμπόδισαν την επίσκεψη και το διάλογο της Υπουργού κ. Κατσέλη με το ΕΚΘ, όπως είχε συμφωνηθεί.

Στέρησαν έτσι την δυνατότητα καλύτερης ενημέρωσης και άρα και απόδοσης, για τα προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας και των άλλων θεμάτων που αφορούν την εργατική τάξη. Λειτούργησαν ως πραγματικοί εκφραστές κάθε άλλου, εκτός των εργαζόμενων και των ανέργων. Μακάρι να έδειχναν την ίδια «αγωνιστικότητα» και στην καταπολέμηση δικαιωμάτων και μείωση μισθών που υφίστανται οι εργαζόμενοι στις, αδιαφανούς διαχείρισης, επιχειρήσεις του ΚΚΕ και φίλα προσκείμενων σε αυτό εργοδοτών.

Δυστυχώς ο δρόμος της κατηφόρας συνεχίζεται… Κρίμα”.