Συναντήσεις, με τους ενδιαφερόμενους για τη θέση του  «Συμπαραστάτη του Δημότη» στο δήμο Θεσσαλονίκης,  οργανώνει επιτροπή της παράταξης “Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη”.

 

Οι συναντήσεις γίνονται στο πλαίσιο της διαβούλευσης ενόψει της επαναληπτικής ψηφοφορίας που θα γίνει για την επιλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχεις ως εξής:

Τετάρτη 9/03 18:30 Κώστας Παπαθεοδώρου

19:00 Χάρης Τσιρκινίδης

19:30 Βενετία Μυρώνη –Κουλάλη

20:00 Νίκος Καρακώστας

Πέμπτη 10/03 18:30 Σάκης Τζακόπουλος

19:00 Διονύσης Δήμου

19:30 Στράτος Λιαπόπουλος

Οι συναντήσεις θα γίνουν στο γραφείο της παράταξης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Την αντιπροσωπεία της παράταξης θα αποτελούν: Χρήστος Μάτης, Σάκης Καβακόπουλος, Μαρίνα Πελτέκη, Σταύρος Υφαντής, Ιωάννης Παπαπανάγου, Θόδωρος Φουτάκης.

Αναφερόμενος στη θέση της παράταξης για το θέμα, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μάτης δήλωσε:

«Πιστεύουμε στο θεσμό του συμπαραστάτη όπως και στην ανάγκη να προκύπτει ο εκπρόσωπος του θεσμού από ευρύτερες συναινέσεις και αυξημένη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να μπορεί να έχει αυξημένο κύρος, τόσο απέναντι στο δημότη που προσφεύγει σε αυτόν, όσο και στην διοίκηση του δήμου. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε και είμαστε βέβαιοι πως η επόμενη ψηφοφορία μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα που θα δώσει στο θεσμό, την ώθηση που πρέπει να έχει στην έναρξη του».