thessaloniki_sinnefia_01«Όχι» στη χρήση πυρηνικής ενέργειας, στα μεταλλαγμένα, στην καύση απορριμμάτων, στην πετρελαιοκίνηση αυτοκινήτων και στην κατασκευή υποθαλάσσιας οδικής αρτηρίας στη Θεσσαλονίκη είπαν χθες οι…>>>

γραμματείς του ΠΑΣΟΚ στην Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Γεράκης, στην Α' και στη Β' Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου και Παντελής Κουκουλεκίδης.

Επισήμαναν ακόμη ότι δεν πρέπει να γίνει πάρκινγκ αυτοκινήτων στη νέα παραλία, να υπάρξει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για την περιοχή του Λαγκαδά και να οριστεί χώρος στο Ρυθμιστικό για μουσουλμανικό νεκροταφείο στη Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι αφορά τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, τόνισαν ότι αυτή πρέπει να γίνει στη Σίνδο (δίπλα στο ΤΕΙ) και υπενθύμισαν ότι η μετεγκατάσταση στο συγκεκριμένο χώρο έχει ανακοινωθεί από δύο πρωθυπουργούς, τον Κ. Καραμανλή και τον Γ. Παπανδρέου. Παρατήρησαν πως μια νέα συζήτηση, από την αρχή, θα φέρει εσωστρέφεια και ο Χρ. Παπαστεργίου είπε πως κακώς ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης άνοιξε το θέμα για μετεγκατάσταση στους Λαχανόκηπους.


Του Ν.Ρ., από την www.enet.gr