Συνωμοσία “βλέπει” ο Άνθιμος

anthimos_01Θεωρίες συνομωσίας μεταξύ Σκοπιανών και Εβραίων "βλέπει" ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης με σκοπό "να μας πάρουν την Μακεδονία", όπως διακήρυξε από άμβωνος.

 

Αφορμή για το σημερινό κήρυγμα του Άνθιμου το μουσείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων που χρίστηκε στην γειτονική χώρα και σύμφωνα με τον μητροπολίτη είναι το 4ο μεγαλύτερο στον κόσμο και στην είσοδό του αναγράφει σε χάρτη αναλυτικά πόσα θύματα καταγράφηκαν ανά πόλη.

Σε αυτό τον χάρτη όπως είπε ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, τα Σκόπια όχι μόνο αναφέρονται ως Μακεδονία αλλά περιλαμβάνουν και την ελληνική Μακεδονία.


από το Seleo.gr News

Σχόλια

  1. Ο κύριος Άνθιμος, υπενθυμίζω, διέγραψε μονοκοντυλιά τους από πλέον δυο χιλιετίες κατοίκους της Θεσσαλονίκης Εβραϊκής καταγωγής και όχι μόνο. Τώρα για τους λόγους ρωτήστε τον ίδιο. Όμως έτσι ήρθε . . . αρρωγός στους Σκοπιανούς οι οποίοι "οικειοποιήθηκαν" των Εβραίων Ελλήνων προς ίδιον όφελος.
    Όποιος παραγράφει την Ιστορία, αυτή τον στοιχειώνει και τον παραγράφει η ίδια. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.