No 630533

Είναι δεδομένο πως ο Αντζελίνο Βιεϊρίνια «γυάλισε» στους Ρώσους, ιδίως μετά τα παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από τη στιγμή δε που οι Ρωσικές ομάδες φημίζονται για την οικονομική ευχέρειά τους, είναι…

σαφές πως ο ΠΑΟΚ προσδοκά μία πρόταση ανάλογη των ικανοτήτων του Ιβηρα σταρ.
Δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας κάνει λόγο για πρόταση της Ζενίτ ύψους 7 εκ. ευρώ, πράγμα που πρακτικά σημαίνει πως ο Δικέφαλος θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξης των 4,7 εκ. ευρώ.
Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Πορτογάλος μάνατζερ, Ζορζ Μέντες, ο οποίος προσπαθεί να εξασφαλίσει μία όσο το δυνατόν καλύτερη πρόταση για λογαριασμό της Πόρτο, δεδομένου ότι οι «Δράκοι» κατέχουν το 33% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Αυτό που ξενίζει είναι η αναφορά του δημοσιεύματος για πιθανή μετακίνηση του Βιεϊρίνια από τώρα στην Αγία Πετρούπολη, καθώς η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία «τρέχει» και έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Βέβαια, ένα τέτοιο –απευκταίο- σενάριο θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των οπαδών της ομάδας και μοιάζει  να συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγάει δύο ιδιαίτερα σημαντικούς στόχους, ωστόσο οι Πορτογάλοι δείχνουν να το θεωρούν εξαιρετικά πιθανό.

από το www.dikefalos.com