paok_proponisi_olimpiakos_20110201_03

Της… Παναγιάς τα μάτια ζητούν οι Άραβες για να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ, πράγμα, όμως, που δείχνει σοβαρότητα και ανθρώπους που κάνουν προσεκτικά βήματα. Κάποια, μάλιστα, από τα προαπαιτούμενα, είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

 

Μάλιστα, στο υπόμνημα, το οποίο δημοσιεύει ο www.baladoros.com, γίνεται λόγος για κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση. Ζητείται ορισμός νέου οικονομικού διαχειριστή, αλλά προβλέπεται διατήρηση του Θ. Ζαγοράκη στη θέση του προέδρου ή του αντιπροέδρου.

Βασικό βήμα, για τους Άραβες επενδυτές, είναι η πρόσληψη νέου προπονητή για την ομάδα, αλλά και η αξιολόγηση του Χάβου προκειμένου να παραμείνει ως βοηθός.

Προβλέπονται, ακόμη, μεταβίβαση των μετοχών του Γούμενου, καινούργιο γήπεδο μακριά από την Τούμπα, έκδοση εφημερίδας και δημιουργία “Ράδιο ΠΑΟΚ”, ίδρυση ενός και μόνο, κλαμπ οπαδών και χρηματοδότηση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ.

Αναφέρεται, ακόμη, ότι είναι ανάγκη να βελτιωθεί τυχόν προβληματική σχέση μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ- οπαδών και συνδέσμων, η έλλειψη εμπιστοσύνης, να μειωθούν οι κακοφωνίες και οι αστήριχτες κατηγορίες μεταξύ των τριών μερών.

Προτείνονται δράσεις και μέτρα για να γίνει η εταιρεία κερδοφόρα επιχείρηση με αμοιβαίο όφελος για την ομάδα και τους επενδυτές, να γίνεται πιο σκληρή προπόνηση εντός κι εκτός γηπέδου για τους παίκτες, να δημιουργηθεί νέο λογότυπο για την ΠΑΕ, αλλά και  Μουσείο ΠΑΟΚ, να έχει μασκότ η ομάδα.

Ειδική μνεία γίνεται για τους υπαλλήλους. Προτείνεται πρόσληψη ικανών στελεχών για τα κατάλληλα πόστα, απολύσεις ανθρώπων που δεν δουλεύουν στον ΠΑΟΚ κι εκμεταλλεύονται το σύλλογο, εθελοντική εργασία στους τομείς της ασφάλειας, της καθαριότητας και των γενικών καθηκόντων για εξοικονόμηση πόρων, καταπολέμηση της βίας και του χουλιγκανισμού, σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε διοίκηση, παίκτες, οπαδούς και το κοινωνικό περιβάλλον/ιστό της πόλης και δημιουργία Κοινότητας.

Να σημειωθεί πως, για τις 28 Μαρτίου 2011, έχει προγραμματιστεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, όταν και θα ξανανοίξει το κεφάλαιο με θέμα “Άραβες Επενεδυτές”. Τότε αναμένεται να επιστρέψει από το Ντουμπάι ο εκπρόσωπός τους, Φαΐς Αλ Σαμαρί, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι όλο αυτό το διάστημα, το ενδιαφέρον για την επένδυση είναι ζωντανό.

Διάβασε όλο το μνημόνιο εδώ.