Για σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 10 π.μ. συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκο Τσούκαλη (βουλευτή) και Δημήτρη Χατζησωκράτη, στο πλαίσιο κατάρτισης του μεσοπρόθεσμου σχεδίου δημοσιονομικής στρατηγικής.

* Στις 11:30 π.μ. συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Θ. Σκυλακάκη (ευρωβουλευτή), Τρύφωνα Κολλίντζα, Αλέξανδρο Τσιατσιάμη και Γιάννη Οικονόμου, στο πλαίσιο κατάρτισης του μεσοπρόθεσμου σχεδίου δημοσιονομικής στρατηγικής.

* Στις 11.30 συνάντηση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη, με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

* Στις 12 το μεσημέρι επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

* Στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, εθιμοτυπική επίσκεψη της ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Βόρεια Ελλάδα, με επικεφαλής τον γενικό επιθεωρητή Υπηρεσιών Β. Ελλάδος, αντιστράτηγο, Βασίλειο Τουλίκα.

* Στις 12:30 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με τον βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φίλιπ Γκόρντον.

* Στη 1 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί την γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

* Στις 2 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) συνεδριάζει υπό την προεδρία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη, το Πολιτικό Συμβούλιο.

* Στις 2 μ.μ., στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, η τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Οι επόμενες συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, που συνεδριάζει τακτικά μία φορά το μήνα (άρθρο 179 ν. 3852/2010 - "Καλλικράτης"), θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων.

* Στις 5 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τους εκπροσώπους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Νίκη Τζαβέλα (ευρωβουλευτή), Μάκη Βορίδη (βουλευτή) και Β. Μπένο, στο πλαίσιο κατάρτισης του μεσοπρόθεσμου σχεδίου δημοσιονομικής στρατηγικής.

* Στις 5.30 μ.μ., συνέντευξη Τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη, στο Μακεδονία Παλλάς.

* Στις 6.30 πορεία του ΠΑΜΕ, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για τις αλλαγές στην Παιδεία.

* Στις 7 μ.μ., συναντήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με στελέχη του κόμματός της, στα γραφεία του κόμματ.ς

* Στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση της Ένωσης Πεζών, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με θέμα “Η Θεσσαλονίκη Μπορεί να Αλλάξει”.