5F1AM3STILIΙνστιτούτο μασάζ στην οδό Θ. Σοφούλη, που προσέφερε και πιο… πονηρές υπηρεσίες, αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους ενδιαφερόμενους πελάτες και όταν ήρθε η στιγμή του… μασάζ, συνέλαβαν την 24χρονη Ουκρανή «μασέρ», τη 41χρονη ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου, τον 25χρονο συνιδιοκτήτη και μια 39χρονη Βουλγάρα, που συστήνονταν ως «φυσιοθεραπεύτρια».

Σε βάρος όλων, σχηματίστηκαν δικογραφίες, με τις κατά περίσταση κατηγορίες της «Μαστροπείας», της παράβασης Π.Δ. περί «άδειας λειτουργίας εργαστηρίου φυσιοθεραπείας», της παράβασης διατάξεων σχετικών με τις υποχρεώσεις φυσιοθεραπευτή, καθώς και της παράβασης του νόμου περί «εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Όπως αποκαλύφθηκε, τα επ’ αμοιβή ερωτικά ραντεβού τα κανόνιζε ο 25χρονος συνιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος με τη συνεργασία της 41χρονης ιδιοκτήτριας και με σκοπό το κέρδος, προήγαγαν στην πορνεία την 24χρονη Ουκρανή υπάλληλό τους και διευκόλυναν την ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση της.

Από την πλευρά της, η υπάλληλος παρείχε ερωτικές υπηρεσίες, σε επιλεγμένους πελάτες του «Ινστιτούτου», χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να είναι εφοδιασμένη με τη σχετική άδεια.


του ΜΙΧΑΗΛ ΛΙΑΠΗ από το www.typosthes.gr