eidikoi_frouroi_01Σάλος στους κόλπους της αστυνομίας… Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη, έγινε θηρίο όταν αποβλήθηκε παίκτης της ομάδας που υποστήριζε!

 

Έτσι, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο εν λόγω Ειδικός Φρουρός, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (06 Μαρτίου 2011) κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού τοπικού πρωταθλήματος που διεξαγόταν στο Νησέλι Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας, ο Ειδικός Φρουρός μαζί με άλλον έναν ιδιώτη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον διαιτητή και στον επόπτη με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο Ειδικός Φρουρός και ο ιδιώτης συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Όπως σχολίαζαν συνδικαλιστές της αστυνομίας, πρόκειται για ένα απαράδεκτο περιστατικό που αμαυρώνει το πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., λίγες μόλις μέρες μετά τον άδικο χαμό δύο ηρώων αστυνομικών, στο μακελειό του Ρέντη. Και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του χούλιγκαν – ειδικού φρουρού.