Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (13/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε τον Βιεϊρίνια, όχι όμως και τον Λίνο, τον οποίο άφησε εκτός αποστολής λόγω κούρασης.

Ο πρώτος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι της Τούμπας, ύστερα από απουσία τριών αγώνων της ομάδας του. Ο δεύτερος έμεινε εκτός, καθώς κρίθηκε πως είναι κουρασμένος.

Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά ο Βλάνταν Ίβιτς παρότι δεν ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας για προληπτικούς λόγους, αφού το εγχειρισμένο γόνατό του μάζεψε υγρό. Βέβαια, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Εκτός του Λίνο, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Γεωργίου. Με σχήμα 4-2-3-1 θα παραταχθεί ο Δικέφαλος του Βορρά.

Η αποστολή απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές: Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτνσερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.


Πηγή: www.gazzetta.gr