Στη σύλληψη ενός 57χρονου, προχώρησαν προχθές το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης με την κατηγορία των παραβάσεων του νόμου «περί ναρκωτικών» και του νόμου «περί όπλων».

Όπως έγινε γνωστό, μετά την σύλληψη του 57χρονου οι αστυνομικοί πήγαν μαζί του, στο σπίτι του στην Ευκαρπία, όπου και τους παρέδωσε και κατέσχεσαν 4 δενδρύλλια κάνναβης, 1 μικρόδεμα κάνναβης βάρους 2,8 γραμ., 55 φιαλίδια υγρής μεθαδόνης συνολικού βάρους 6.640 γραμ., 10,5 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου «περί ναρκωτικών», ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και 1 πιστόλι αερίου, με 1 γεμιστήρα άνευ βολίδων.

Το ίδιο μεσημέρι, στην περιοχή της Τούμπας, συνελήφθη ένας 44χρονος, διότι σε έλεγχο που του έγινε από αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», εντοπίστηκαν πάνω του και κατασχέθηκαν: 1 μικρόδεμα κάνναβης συνολικού βάρους 4,5 γραμ., 6 μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 6,1 γραμ. και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πήγαν μαζί του στο σπίτι του όπου τους παρέδωσε και κατέσχεσαν: 1 δέμα κάνναβης συνολικού βάρους 187 γραμ., 1 δέμα ηρωίνης βάρους 67,2 γραμ., 1 μικρόδεμα κοκαΐνης βάρους 3,4 γραμ. και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.


του ΜΙΧΑΗΛ ΛΙΑΠΗ από το www.typosthes.gr