kasapakis_01Δυο φορές, επικαλείται την οικονομική κρίση, στην αποχαιρετιστήρια επιστολή απέστειλε ο τέως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κασαπάκης έπειτα από την αποστράτευση του από το αρμόδιο Συμβούλιο Κρίσεων την περασμένη εβδομάδα.

Στην επιστολή του, ο κ. Κασαπάκης ευχαριστεί τους υφισταμένους του και τονίζει: «Αισθάνομαι επίσης την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το ίδιο θερμά και εγκάρδια το λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και ιδιαιτέρως αυτούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή, για την καθημερινή και παρά τους κινδύνους ακούραστη προσπάθεια και τη μεγάλη συνεισφορά τους στην προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών, καθώς και για τα θετικά αποτελέσματα που κατά την εκτίμησή μου επιτεύχθηκαν - αν λάβει κανείς υπόψη του τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε».

Σε άλλο σημείο της ίδιας επιστολής, υπογραμμίζει: «Είμαι σίγουρος ότι παρά την αβεβαιότητα και τις εξαιρετικά δυσμενείς καταστάσεις που βιώνουμε όλοι, θα συνεχίσετε αταλάντευτα, με επαγγελματισμό, σύνεση, αλλά και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα, τιμώντας τη μνήμη των νεκρών συναδέλφων μας, το δύσκολο αγώνα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας».

Κλείνει, δε, με ένα μήνυμα προς την πολιτική και σωματειακή ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.: «Με την προσδοκία και την ελπίδα ότι η Ηγεσία θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στα ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βόρειο Ελλάδα, σας εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία στην αποστολή σας».