ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥΔυο παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Οι εκδηλώσεις άρχισαν από χθες το απόγευμα, στη δημοτική ενότητα Εύοσμου με την περιφορά της ιεράς και θαυματουργού εικόνας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. …>>>

 

Σήμερα στις 10.30 το πρωί θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, όπου τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου (ώρα 11.00 π.μ.).

Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11.45 π.μ. στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, ενώ στις 7 το απόγευμα οι μαθητές του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα πραγματοποιήσουν λαμπαδηδοφορία σε κεντρικούς δρόμους του δήμου.

Επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα τελεστεί στις 9.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ελευθέριο Κορδελιό. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας κ. Λάζαρος Κατσιάς.

Στις 10.15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων και επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο του Παύλου Μελά, ενώ η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11.00 π.μ. στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.