paok_ergotelis_2_0_contreras_goal_20110309_01

Επιτέλους, νίκη για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με δύο γκολ! Από την άλλη, όμως, ένα μετριότατο παιχνίδι, που προβληματίζει, όχι μόνο εν όψει Ολυπμιακού, αλλά και για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.


Τελικά, το μόνο που πρέπει να κρατήσει ο δικέφαλος απ΄ αυτό το ματς, είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν έκανε τις φάσεις, αλλά κι εκείνες τις οποίες έκανε, όπως π.χ. του Τσουκαλά και του Μουσλίμοβιτς στο τέλος του ματς, αποδείχτηκε ότι ο Βόσνιος έχει λιγότερη εκτελεστική δεινότητα, ακόμα και από τον Τσουκαλά.
Στα θετικά, η εμφάνιση του Κουτσιανικούλη που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στην αλλαγή του, ενώ στα αρνητικά, η συνεχιζόμενα απαράδεκτη συμπεριφορά του Χάβου στον Άρίας, τον οποίο σήκωσε για αλλαγή, αλλά τον κάθισε στον πάγκο…
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Λαμπρόπουλου, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι επίδραση θα είχε στην ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ τυχόν καταλογισμός πέναλτι στη φάση του Λεάλ, αν ο Εργοτέλης ισοφάριζε… Σίγουρα ήταν πέναλτι.

Τα γκολ

16΄Κοντρέρας 1-0

 

86’ Τσουκαλάς 2-0

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Χάβος): Κρέσιτς, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης (73' Ελ Ζαρ), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης (57' Τσουκαλάς), Κουτσιανικούλης (87' Έτο), Ίβιτς, Σνάουτσνερ.

Εργοτέλης: (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κυριακίδης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο (74' Γιαλούσης), Ρουμπάκης, Ρομάνο (88' Καρέλης), Λεάλ, Τζούνιορ, Μπούντιμιρ, Φραγκουλάκης (41' Βερπακόφσκις), Σασιασβίλι.

Στοιχεία αγώνα:

Γκολ: 17' Κοντρέρας, 86' Τσουκαλάς

Γήπεδο: "Τούμπα"

Διαιτητές: Μ. Λαμπρόπουλος, Π. Κωστάρας, Χ. Μαγιάνης

Κίτρινες: Λίνο, Ελ Ζαρ / Λεάλ, Χίμπλινγκερ, Βερπακόφσκις

Κόκκινες: -


www.baladoros.com