dikastirio_02Ποινή κάθειρξης 13 χρόνων και χρηματική ποινή 90.000 ευρώ επέβαλε, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε 33χρονο παιδεραστή, ο οποίος, “ψάρευε” τα θύματά του στο Facebook, τάζοντάς τους καριέρα στο μόντελινγκ. Ο ίδιος διακινούσε γυμνές φωτογραφίες τους.

 

Ο 33χρονος, έπειθε, μ’ αυτόν τον τρόπο, τα ανήλικα κορίτσια, όχι μόνο να φωτογραφηθούν γυμνά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις να έρθουν και σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Έβρισκε τα υποψήφια θύματά του(κορίτσια ηλικίας 14 έως 16 ετών) σε χωριά της Πέλλας, μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε δημιουργήσει στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Παρουσιαζόταν δε, ως φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων και υποσχόταν στα κορίτσια υψηλές αμοιβές και καριέρα.

Ο καταδικασθείς συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο στα Εσωβάλτα Πέλλας, έπειτα από καταγγελία δύο 16χρονων κοριτσιών. Σε αποθήκη που είχε στο χωριό και την οποία είχε μετατρέψει σε φωτογραφικό στούντιο, βρέθηκαν εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων θυμάτων του. Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, εμφανίζονταν ο ίδιος σε ερωτικές σκηνές με τις ανήλικες, ενώ σε κάποιες άλλες εμφανίζονταν δύο κοπέλες σε ερωτικές σκηνές, μεταξύ τους.

Απολογούμενος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε πως έκανε ό,τι έκανε, για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.