03 copy 1Δεν άντεξε, όπως φαίνεται, η freepress εφημερίδα Karfitsa. Μετατράπηκε σε εβδομαδιαία (θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο) κι είναι η τρίτη συνεχόμενη προσπάθεια για τη δημιουργία καθημερινού free press φύλλου στη Θεσσαλονίκη, που καταρρέει. Σε ρηχά

νερά κινείται και το site της εφημερίδας, το οποίο βρίσκεται στη θέση 4.712 στη λίστα της Alexa, όσον αφορά τα ελληνικά site και blogs.

“Συναισθανόμενοι τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο της Θεσσαλονίκης που αγκάλιασε και αγάπησε αυτήν την προσπάθεια, διακόπτουμε την ημερήσια και πάμε σε εβδομαδιαία έκδοση (διανομή Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) έως ότου η οικονομική συγκυρία μας επιτρέψει ξανά καθημερινή κυκλοφορία. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μαζί τη μάχη της ενημέρωσης με μια έκδοση ειδικά σχεδιασμένη, με πλούσια θεματολογία και παρέμβαση στα δρώμενα της πόλης. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια διαφορετική –αιρετική για πολλούς- φωνή, μια φωνή αλήθειας στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος και οι άνθρωποι” σημειώνει στο ediotorial ο εκδότης Ν. Καραμανλής.