helexpo_maradelos_mavridis_20110211_01Στις προοπτικές ανάπτυξης της HELEXPO ΑΕ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάρις Μαυρίδης κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης για την κοπή πίτας που πραγματοποίησαν

η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της HELEXPO την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011.

Ο κ. Μαυρίδης επισήμανε ότι η κρίση που βιώνουμε όλοι πρέπει να αποτελέσει για τη HELEXPO ευκαιρία για ανάπτυξη με τη δημιουργία νέων εκθεσιακών γεγονότων, την ενεργότερη υποστήριξη των επιχειρήσεων, την προβολή των εξωστρεφών κλάδων της ελληνικής οικονομίας και την προσφορά καινούργιων καινοτόμων υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO τόνισε ακόμη ότι εκτός από την εκθεσιακή δραστηριότητα η HELEXPO το 2011 θα δώσει βαρύτητα και στη διοργάνωση μεγάλων διεθνών συνεδρίων αξιοποιώντας όλες τις σχετικές εγκαταστάσεις και διεκδικώντας την έλευση στη Θεσσαλονίκη ανάλογων γεγονότων όχι μόνο για την τόνωση των εσόδων της HELEXPO, αλλά με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Στο σημείο αυτό εντάσσεται και η πρόθεση της διοίκησης της HELEXPO για ενεργή και συστηματική συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης μέσα από την αναγεννημένη λειτουργία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρήστος Σαραντόπουλος, το μέλος του ΔΣ του ΣΕΒΕ Θόδωρος Πορτοκαλλίδης και το Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της ΔΕΘ Κωνσταντίνος Μαυράκης.

helexpo_pita_20110211_02