poster_notorius_01

O OMILOS EXCLUSIVE παρουσιάζει σήμερα, Κυριακή 27/2/11, στον Omilos Exclusive (Μ. Αλεξάνδρου 12, Νέα Παραλία) έναν απο τους καλύτερους τραγουδιστές της διεθνούς house σκηνής τον DARRYL D'BONNEAU σε ένα super live performing!


Στα πλατώ ενας απο τους καλύτερους Eλληνες djs ο DIMPAP!
Μαζί του ο SECRET SOUL!
It's D'Bonneau Time!
O πολυτάλαντος Darryl D'Bonneau με την απίστευτη φωνή του δημιουργεί μαγικές στιγμές σε κάθε του εμφάνιση.
Μέσα στα χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές ερμηνεύοντας με απίστευτο τρόπο και τις μπαλάντες και super χορευτικά τραγούδια που γίνονται αμέσως επιτυχίες στα dance charts παγκόσμια.
Κάτοικος Νεας Υόρκης ο Darryl ερμηνεύει τραγούδια για την πίστη,την ενότητα,την δύναμη και την αγάπη.
Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Diana Ross, Taborah, Barbara Tucker, Duane Harding, Martha Wash, Taylor Dane και κάθε του εμφάνιση αποτελεί ένα event που συζητιέται για καιρό.
Ο Darryl αυτό τον καιρό ετοιμάζει το νέο του album και θα πάρουμε μια γεύση απο τα νέα του τραγούδια στην εμφάνισή του στον OMILO EXCLUSIVE.
DIM PAP
Ο Dimpap άρχισε την καριέρα του ως DJ στη Μύκονο, στο Loft-loft κλαμπ στα 16 του χρόνια. Στη συνέχεια είχε την μουσική επιμέλεια στο Precious, ένα απ' τα πιο γνωστά και εμπορικά κλαμπ της Νέας Σμύρνης, που οι περισσότεροι ξέρουν από τα επιτυχημένα απογευματινά house πάρτι που διοργάνωνε κάθε Κυριακή.
Το 1994 έγινε μάνατζερ ενός καταστήματος παραγωγής house μουσικής. Εκεί γνώρισε τον DJ Akylla το 1997, ο οποίος του πρότεινε την συνεργασία στους Magna.
Απ' τον χειμώνα του 1997, ο Dimpap συνεργάστηκε με τους Magna σε κλαμπ όπως το Kingsize, +Soda, Paradizzio και Macumba. Το καλοκαίρι του 1999 πήγε στην Αγία Νάπα (Κύπρος) με τα Αγγλικά κινητά πάρτι Twisted.
Ο Dimpap έχει παίξει και κερδίσει πολλές εμπειρίες δίπλα σε μουσικούς όπως οι: Little Louie Vega, Frankie Knuckles, Joe Claussel, David Morales, Eric Morillo, Dimitri from Paris, Lord G, Fiore, Don Carlos, Kenny Carpenter, Danny Rampling, Baby Hec Romero κα.
Οι επιλογές του παίζουν από garage μέχρι βαθιά grooves, και από tribal έως spiritual. Αυτή την εποχή έχει την μουσική επιμέλεια στο Spirit of Love parties και δουλεύει παράλληλα σε δικές του παραγωγές.