Για σήμερα Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου η σημερινή.

* Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Στις 10 π.μ. η συνάντηση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στις 10:30 π.μ. η πρώτη σύνοδος των εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στη 1:30 μ.μ. γεύμα εργασίας. Στις 3:30 μ.μ. δεύτερη σύνοδος των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

* Περιοδεία στην Πάτρα πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στις 6 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου «Γαλαρία» - συνάντηση με τους εργαζομένους στην Ολυμπία Οδό. Στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης Πάτρας, κεντρική ομιλία του κ. Τσίπρα.

* Kλειστά σήμερα τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα.

* Στις 9:30 π.μ. συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση, με τους αιρετούς περιφερειάρχες.

* Στις 10 π.μ. στη Βουλή, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), Γιώργος Καρατζαφέρης προς τον πρωθυπουργό, σχετικά με τους Μεσογειακούς Αγώνες 2013.

* Στις 11 π.μ. η συνεδρίαση της ολομέλειας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) προκειμένου να εκφράσει γνώμη επί του σχεδόιυ νόμου «Αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις» που εστάλη από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

* Στις 11 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ στάση εργασίας στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ

* Στις 11 π.μ. ώς τις 3 μ.μ. στάση εργασίας στα τρόλεϋ.

* Στις 11 π.μ. στα γραφεία της Ενωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων ΕΛλάδας ΕΝΑΕ , συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΝΑΕ (αιρετοί περιφερειάρχες) με θέματα:

-Διαχείριση απορριμμάτων- Προγραμματισμός δράσεων

-Κανονισμός Λειτουργίας Περιφερειακού Συμβουλίου, Εκτελεστικής Επιτροπής και Οικονομικής Επιτροπής

-Λειτουργία ΕΝΑΕ- Μόνιμες Επιτροπές

-Διάφορα

* Στις 12 το μεσημέρι τετράωρη στάση εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

* Στις 12:30 μ.μ. συνάντηση της υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Αννας Διαμαντοπούλου με τον Δημήτρη και τη Γεωργία Καλοειδή. Το ζεύγος έχειαναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δράση, συνεισφέροντας με σημαντικές δωρεές σε Εκπαιδευτικά Ινστιτούτα, Ακαδημίες, Ιατρικά Κέντρα, Σχολεία, Νοσοκομεία και Οργανισμούς στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. Στο έργο τους συμπεριλαμβάνεται η χρηματοδότηση της ανέγερσης ενός ελληνικού σχολείου και μίας ελληνικής εκκλησίας για την ομογένεια στη Νέα Υόρκη. Με τη συνολική προσφορά τους συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελληνικής γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού.

* Στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Νεοχώρι, συνάντηση του δημάρχου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Παναγιώτη Κατσούλη, με τους πολίτες και τους συλλόγους του πρώην Δήμου Οινιάδων.

* Στις 6:30 μ.μ. στον Ελληνικό Κόσμο (Πειραιώς 254, Ταύρος), η έναρξη σεμιναρίου με θέμα: «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια των ξένων: ταξιδιωτικές αναμνήσεις λογοτεχνών, περιηγητών και επιστημόνων τον 19ο και 20ό αιώνα» διοργανώνει o Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". Το σεμινάριο, που θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες, θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή 6:30 με 8:30 μ.μ.