Για σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 , έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Σήμερα η συνάντηση του κλιμακίου των επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ , της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για τις επιχειρησιακές συμβάσεις. Επίσης, στην ατζέντα της "τρόϊκας", βρίσκονται τα οικονομικά των ασφαλιστικών ταμείων κυρίως των επικουρικών και οι δαπάνες υγείας.

* Σε κινητοποιήσεις από σήμερα οι αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία. Μπλόκα σε 14 σημεία της εθνικής οδού.

* Συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους.

* Απεργούν και σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνα και Πειραιά και οι γιατροί του ΙΚΑ Συνεχίζουν την κατάληψή τους στο υπουργείο Υγείας, επί της οδού Αριστοτέλους.

* Από σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ μπορούν να απευθύνονται για τις εξετάσεις τους και τη συνταγογράφηση φαρμάκων εκτός από τις μονάδες υγείας του ΙΚΑ, όπου αυτές λειτουργούν και στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ όλων των ειδικοτήτων. Η σχετική ρύθμιση κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή και θα συζητηθεί αύριο Τρίτη από την ολομέλειά της.

* Κλειστά από σήμερα έως και την Τετάρτη τα φαρμακεία όλης της χώρας. Κλειστά και την Πέμπτη τα φαρμακεία του Πειραιά.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, David Landsman και της γενικής προξένου της χώρας στη Θεσσαλονίκη, Μαρίας Τσακαλή, στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

* Στις 10:45 π.μ. επίσκεψη του γενικού προξένου της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, Τόμας Νίνι, στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

* Στις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. χωρίς μπλε λεωφορεία το Λεκανοπέδιο της Αττικής λόγω στάσης των εργαζομένων.

* Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο NJV Plaza, συνέντευξη Τύπου για την παράσταση Beauty and the Beast on Ice (Η Πεντάμορφη και το Τέρας).

* Στη 1:30 μ.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση του υπουργού, Δημήτρη Δρούτσα, με τον τέως υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας, Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνος. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

* Στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας Βοΐου στη Σιάτιστα δημόσια συνεδρίαση του συμβολίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε σειρά θεμάτων.

* Στις 8 μ.μ. στα εντευκτήρια του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Δημήτρη Τουσίμη με τίτλο: «50 χρόνια φωτογραφίας (1960-2010)». Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, 7 με 11 μ.μ.

* Στις 8 μ.μ. στον χώρο δεξιώξεων «SUNSET» (περιοχή Νέου Καρδαρά) ο ετήσιος χορός για την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με τον Στέλιο Διονυσίου και τον Γιώργο Μαρίνη και μια ομάδα ταλαντούχων νέων καλλιτεχνών.