4TELLOGLEIO

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ (Αγ. Δημητρίου 159Α) θα εκτίθενται από σήμερα Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. τα έργα που έφτιαξαν μαθητές των παιδικών τμημάτων του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. ‘‘ίρις’’ (δήμου Παύλου Μελά).


Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών με άλλους φορείς και δημιουργικές δράσεις.
Στα εγκαίνια συμμετέχουν η Ανώτερη Επαγγελματική και Ερασιτεχνική Σχολή Χορού της ‘‘ίρις’’, παρουσιάζοντας ένα χορευτικό δρώμενο με το εφηβικό τμήμα της, καθώς και η ομάδα κρουστών «Ανάκρουση» του Δημοτικού Ωδείου της ‘‘ίρις’’.
Αναφερόμενη στο έργο των μαθητών η διευθύντρια Εικαστικού Εργαστηρίου Τεχνών κα Έλλη Χρυσίδου αναφέρει μεταξύ άλλων: «… μέσα από τα χρώματα, τους όγκους, τα παιδιά του Εικαστικού Εργαστηρίου της ‘‘ίρις’’ δημιουργούν ένα μαγικό χώρο, όπου ο επισκέπτης θα αφήσει την φαντασία του να ακολουθήσει την διαδρομή που δημιουργούν τα έργα, να ταξιδέψει μαζί τους και να ανακαλύψει την δυναμική της ελεύθερης φαντασία τους».
Διάρκεια έκθεσης: 21/2 έως 27/2. Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα στις 7:00 μ.μ..