Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

nea_dimokratia_tzitzikostas_01Βοήθεια, για θέματα προστασίας του δήμου του, ζήτησε ο δήμαρχος Βόλβης, Δημήτρης Γαλαμάτης, από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα. Ο δήμος έχει πληγεί, παλαιότερα, από καιρικά φαινόμενα.

 

Κατά τη συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις μητροπολιτικές αρμοδιότητες της Αντιπεριφέρειας και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας ανάμεσα στην Αντιπεριφέρεια και το Δήμο. Ο Δήμαρχος Βόλβης ζήτησε από την Αντιπεριφέρεια να συνδράμει σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου, ένα αίτημα στο οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά.

«Με τον δήμαρχο γνωριζόμαστε καλά, έχουμε κοινή αντίληψη σε πολλά θέματα και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε με το έργο μας να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, θα δώσουμε άμεση προτεραιότητα σε ζητήματα πολιτικής προστασίας για να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Δήμου να αποτραπούν φαινόμενα όπως αυτά που έχει βιώσει η περιοχή στο παρελθόν», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Τζιτζικώστας.