Συνεχίζεται και σήμερα, Δευτέρα, για δεύτερη ημέρα, η ψηφοφορία των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης για να αναδείξουν νέο πρόεδρο και νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογό τους.

 

Την χτεσινή, πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας η συμμετοχή στην διαδικασία ήταν μικρή. Ψήφισαν 1515 μέλη , από τα συνολικά 6429. Οι υποψήφιοι ευελπιστούν οτι σήμερα το ποσοστό συμμετοχής θα είναι μεγαλύτερο.

Υπενθυμίζεται ότι τη μάχη δίνουν 13 συνδυασμοί και τρεις μεμονωμένοι υποψήφιοι πρόεδροι.

Τέσσερα ψηφοδέλτια έχουν επικεφαλής που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και πρόκειται για τον α΄ αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Κοτζαμανίδη, τον β΄ αντιπρόεδρο Χρίστο Βάρδα και τους συμβούλους Παντελή Ραδίση και Γιάννα Παναγοπούλου.

Από τη Νέα Δημοκρατία προέρχονται οι επικεφαλής Νίκος Βαλεργάκης, γραμματέας του συλλόγου, και Νίκος Αντωνιάδης και Ευάγγελος Γωγάκος. Υποψήφιος με την υποστήριξη του Συνασπισμού θα είναι ο νυν πρόεδρος Μανόλης Λαμτζίδης, ενώ με τη στήριξη του ΚΚΕ θα κατέλθει ως επικεφαλής ψηφοδελτίου η σύμβουλος Σόνια Μελανεφίδου.

Και φέτος κατέρχεται στις εκλογές η κίνηση νέων δικηγόρων Actus, με επικεφαλής τον Στέλιο Μαυρίδη, χωρίς όμως να έχει κλείσει το θέμα της ανακήρυξής του ως υποψήφιου προέδρου, επειδή δεν έχει συμπληρώσει δέκα χρόνια ενεργού δικηγορίας. Υποψηφιότητα έχουν καταθέσει ακόμη οι δικηγόροι Γιάννης Νισύριος και Πάρις Νιφλής.

 

από το thestival.blogspot.com