Σκηνοθέτησε την απαγωγή της

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ!

LS013380Μπορεί να λένε «πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα», αλλά αυτό που σκαρφίστηκε μια 26χρονη από την Θεσσαλονίκη δεν έχει προηγούμενo. Η κοπέλα ήταν παντρεμένη, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες είχε συνάψει σχέση με 30χρονο και ήθελε να περνά όλη την ώρα μαζί του. Τι έκανε λοιπόν;

Πολύ απλά, την κοπάνησε από το σπίτι, προκειμένου να ζήσει τον έρωτά της με τον εραστή της. Για να δικαιολογήσει όμως στον «κερατά» σύζυγό της την παρατεταμένη απουσία της, σκαρφίστηκε ότι την είχαν... απαγάγει.
Η νεαρή έφυγε στα τέλη του περασμένου μήνα από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον 30χρονο φίλο της και στη συνέχεια το παράνομο ζευγάρι βρήκε καταφύγιο στην περιοχή Λειβαδιάς. Στις 29 Ιανουαρίου έστειλε στον 34χρονο σύζυγό της γραπτό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, από το δικό της κινητό, στο οποίο τον ενημέρωνε ότι δήθεν είχε πέσει στα χέρια απαγωγέων, οι οποίοι ζητούσαν μάλιστα να συγκεντρώσει άμεσα 80.000 ευρώ και να τους τα παραδώσει, ώστε να την απελευθερώσουν.
Ο 34χρονος έπαθε σοκ. Μέσα στον πανικό του, πάντως, πήρε τελικά την απόφαση και απευθύνθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, εμφανώς σε κατάσταση απόγνωσης, ζητώντας διακριτικά να ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό των απαγωγέων. Από την ανάλυση των ψηφιακών σημάτων του κινητού έγινε αντιληπτό ότι αυτοί βρίσκονταν στην Βοιωτία. Όταν όμως οργανώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας, έγινε αντιληπτό ότι η 26χρονη κάθε άλλο παρά θύμα απαγωγής είχε πέσει.
Στην ανάκριση που ακολούθησε, η νεαρή έπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται. Ο 30χρονος άνδρας που ήταν μαζί της, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η νεαρή δεν τον ενημέρωσε ότι είναι παντρεμένη, αλλά ούτε και για την απαγωγή που σκηνοθέτησε για να βρεθεί κοντά του. Έτσι η νεαρή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για απόπειρα εκβίασης και για άσκοπη κινητοποίηση αρχής. Είναι άγνωστο αν θα ακολουθήσει και αίτηση διαζυγίου από τον απατημένο σύζυγο, ούτε αν ο 30χρονος που έμπλεξε στα καλά του καθουμένου σε περιπέτειες θα θελήσει να συνεχίσει να απολαμβάνει τον έρωτα μαζί της...

από το www.star.gr

Σχόλια