ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

booksΣτους φίλους του βιβλίου και του διαβάσματος απευθύνεται η Λέσχη Βιβλίου Πανοράματος, που έχει ξεκινήσει να λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2010 και απευθύνεται σε όλους τους δημότες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

 

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από μια ομάδα πολιτών στο Πανόραμα και αγκαλιάστηκε άμεσα από τη δημοτική αρχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και από τον ίδιο το δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Οι «βιβλιόφιλοι» δίνουν ραντεβού κάθε δεύτερη Τετάρτη, στις 7.30 το απόγευμα, στη φιλόξενη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος, όπου στεγάζεται στο καινούργιο κτήριο του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η Λέσχη να αποτελέσει ένα σταθερό χώρο συνάντησης των ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο, τις εκδόσεις, το διάβασμα, αλλά και τη φιλοσοφία, αλλά και να δώσει βήμα σε νέους συγγραφείς της περιοχής να κάνουν γνωστό το έργο τους. Επίσης μέσα στους μελλοντικούς σχεδιασμούς είναι η δημιουργία Λέσχης Κινηματογράφου.

Αυτήν την περίοδο τα μέλη της Λέσχης του Βιβλίου Πανοράματος, που έχουν φτάσει πλέον τα 18, συζητούν και ασχολούνται με τον μεγάλο Έλληνα συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη και πιο συγκεκριμένα με την «Ασκητική» του. Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Φένια Ασμενιάδου-Ζούρα τηλ.6944-511119 & Ευαγγελία Κατέλη τηλ. 6973389232), ενώ λειτουργεί προφίλ στο facebook (Λέσχη Βιβλίου Πανοράματος).