boutaris_diamantopoulou_20101123_01ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Σε “διαδικασία εξυγίανσης” –όπως τη χαρακτήρισε- έθεσε, σήμερα, τη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης και Θεάματος ΔΕΠΘΕ (δηλαδή την TV100, το Fm100 και τα FM 101 κι FM100,6 λόγου και Τέχνης) ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

 

Χαρακτήρισε “δυσβάσταχτη” την ετήσια οικονομική απαίτηση της εταιρίας και πρόσθεσε: “από σήμερα εισέρχεται σε διαδικασία εξυγίανσης. Το πόσο θα κρατήσει θα το δούμε”, συνέχισε.

Επίσης, ανακοινώθηκε πως απολύονται ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Λουκόγλου, ο διευθυντής τηλεόρασης Αντώνης Οραήλογλου, ο προσωπάρχης Θόδωρος Κρυωνάς, ο γενικός προϊστάμενος Σάκης Γιαννίκης και  ο προϊστάμενος ενημέρωσης του ραδιοφώνου Γιώργος Αδάμ.

Αποφασίστηκε, ακόμη, η ανάθεση σε εξωτερικό οικονομοτεχνικό σύμβουλο της μελέτης βιωσιμότητας.

Ως προσωρινός γενικός διευθυντής ορίστηκε ο δημοσιογράφος Φίλιος Στάγκος, που είχε οριστεί και μέλος του δ.σ. της ΔΕΠΘΕ.

Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι “οι εργαζόμενοι πληρώνονται κανονικά” και, με παρέμβασή της, η αντιπρόεδρος, Σοφία Ασλανίδου, διευκρίνισε πως οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμη επειδή έχει προκύψει ένα γραφειοκρατικό θέμα, το οποίο είναι θέμα ημερών να λυθεί.