protopsalti_fragoulis_02

Από σήμερα και για λίγες παραστάσεις εμφανίζονται, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Μάριος Φραγκούλης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια από μιούζικαλ, σε

μια παράσταση με θέμα “Ραντεβού”.

«Το πρόγραμμα θα έχει από Ροσίνι μέχρι Κορκολή και από Άντριου Λόιντ Βέμπερ μέχρι Κραουνάκη. Θα υπάρχουν τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, τραγούδια αγαπημένα δικά μου, τραγούδια αγαπημένα του Μάριου, αλλά και καινούρια κομμάτια», δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Όπως είπε, η παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, θα έχει και θεατρικά στοιχεία και θα μοιάζει με την εξέλιξη μιας πρόβας. Η ιδέα για να συνεργαστεί με τον διάσημο Έλληνα τενόρο ήρθε από την συναυλία που είχαν δώσει το 2004. Χαρακτήρισε αυτή τη συνεργασία, ως μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της.

Από την πλευρά του ο Μάριος Φραγκούλης αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη σημείωσε πως του δίνονταν η αίσθηση πως έβλεπε τη Ρένα Βλαχοπούλου. «Η Άλκηστις είναι βαθιά θεατρική, είναι μια ηθοποιός που τραγουδά και μου έδινε την αίσθηση ότι έβλεπα τη θεία Ρένα (σημ. η ηθοποιός Ρένα Βλαχοπούλου ήταν θεία του) να τραγουδά επί σκηνής και ότι έπαιζα μαζί της, αν και στην πραγματικότητα δεν είχαμε συνεργαστεί παρά μόνο σε μια τζαζ συναυλία που είχε γίνει προς τιμήν της πριν πολλά χρόνια», δήλωσε.΅

Στις πέντε προγραμματισμένες, από 16 έως 20 Φλεβάρη έχουν προστεθεί άλλες τρεις: στις 22, 23 και 24 Φλεβάρη. Ώρα έναρξης 21.00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν: 30€ (Δ’ Ζώνη), 40€ (Γ’ Ζώνη) - 50€ (Β’ Ζώνη) - 60€ (Α’ Ζώνη) – 70€ (Διακεκριμένη Ζώνη), ενώ τα φοιτητικά στοιχίζουν 20€ (κεντρικό θεωρείο)

Προπώληση από τα εκδοτήρια του ΟΜΜΘ, στο Μέγαρο (10:00 – 18:00), και την Πλατεία Αριστοτέλους (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00 – 15:30 / Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:00 & 17:30 – 20:00).

Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων: 2310-895938 – 9.

με πληροφορίες από www.typosthes.gr