diakopi_nerou_01Διακοπές στην υδροδότηση του δήμου Καλαμαριάς θα σημειωθούν σήμερα από τις 08:00 έως τις 19:00 λόγω μετατόπισης αγωγών Φ150 και Φ180 επί της οδού Μετρών, από την

Αγίου Νικολάου μέχρι τη Δρακοπούλου του δήμου. Συγκεκριμένα θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές επέκταση Καλαμαριάς, Αλαμάνας, στο κέντρο της Καλαμαριάς, στις οδούς Μιαούλη, Μακροχωρίου, Κωνσταντινουπόλεως, Πόντου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Καλαμαριάς.

Χωρίς νερό θα μείνει αύριο και τμήμα του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κατά τη διάρκεια εργασιών αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης στην οδό Βενιζέλου του δήμου. Συγκεκριμένα προβλήματα θα σημειωθούν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στην υδροδότηση των οδών: Βενιζέλου, Χαλκίδη, Ζωοδόχου Πηγής, Γεννηματά, Σκρα, Φλέμινγκ, Άρη Βελουχιώτη, Λοχαγού Ντούρμα, Πανταζοπούλου, Μαραθώνος και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Εξάλλου την Κυριακή 13/2 θα σημειωθούν διακοπές στην υδροδότηση του δήμου Δέλτα από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι λόγω αποκατάστασης αγωγού Φ500 στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδυο (Γ’ Φάση) του δήμου. Θα υπάρξουν προβλήματα στην υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής των Βυρσοδεψείων του δήμου Δέλτα.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την βελτίωση της υδροδότησης της περιοχής και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών μας.