Έκκληση απο το μικρόφωνο του Real Fm έκανε σήμερα το πρωί o Νίκος Χατζηνικολάου,προς τη κυβέρνηση, ώστε να μην κλείσει το Alter και να του δοθούν οι απαραίτητες παρατάσεις, ώστε να καταφέρει να ξεπληρώσει τα χρέη του προς τις τράπεζες.

Όπως ανέφερε, ο σταθμός αυτή τη στιγμή χρεωστάει 5εκ.ευρω από τα οποία το 1,3εκ. ευρώ δόθηκαν στις τράπεζες το καλοκαίρι του 2010...και τώρα αυτές το υποχρεώνουν να δώσει όλο το υπόλοιπο ποσό μαζί. Αναφέρει επίσης πως στο Αlter εργάζονται 700 άτομα (σ.σ. σε ΕΝΑ ιδιωτικό κανάλι –έστω πανελλαδικής εμβέλειας- ενώ σε κάποιους άλλους φαίνονται υπερβολικοί 214 εργαζόμενοι για ένα περιφερειακό κανάλι και τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς –λέμε τώρα…).

Ο Χατζηνικολάου υποστηρίζει πως, αν μπει λουκέτο στο Alter, θα ακολουθήσει φαινόμενο domino και μαζί θα κλείσουν δεκάδες διαφημιστικές εταιρίες, το κράτος δε θα πάρει τα χρήματα που χρωστά ο σταθμός (σε εφορία και ταμεία) κι οι τράπεζες δε θα πάρουν μία.

Προανήγγειλε, επίσης, πως δε θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια, ούτε θα φιμωθεί, κάνοντας λόγο για Real TV, που θα προστεθεί σύντομα στην οικογένεια του Real FM. “Έχω κι ένα σπίτι για πούλημα, αν χρειαστεί”, είπε χαρακτηριστικά.

με πληροφορίες από το prezatv.blogspot.com