ΔΥΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Θύμα δύο νεαρών ομοεθνών της, είχε πέσει μία 21χρονη αλλοδαπή. Οι δράστες, ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στην εθνικό οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, την ανάγκασαν να εκδίδεται σε διάφορους πελάτες.

 

O 22χρονος, εκμεταλλευόμενος τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της νεαρής γυναίκας και αφού την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να απασχοληθεί σε αγροτικές εργασίες, από τις αρχές του 2009 έως των Μάρτιο του 2010, την προήγαγε στην πορνεία.

Συγκεκριμένα, την εξέδιδε σε διάφορους οίκους ανοχής στις περιοχές της Πάτρας και της Αθήνας, εισπράττοντας ο ίδιος τα μισά από τα χρήματα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, προσποιήθηκαν τους σωματέμπορους κι έκλεισαν ραντεβού με τον 22χρονο για να… αγοράσουν την 21χρονη.

Στο ραντεβού συνελήφθησαν τόσο ο 22χρονος όσο και ο 21χρονος συνοδός του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.