Άλλο ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφυγε αλώβητος από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας του Αρη με 2-1, αν και είχε βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ.

Ο Νέτο είχε βάλει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους στο 16', όταν μετά από γέμισμα του Λαζαρίδη και τακουνάκι του Κόκε βρέθηκε σε θέση βολή, νικώντας τον Πάρντο, όμως η συνέχεια ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν ολοκληρωτικά των αντιπάλων τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξι λεπτά πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια έφεραν τον ματς στα ίσια με τον Τζιμπούρ.

Ο Αρης, όπως φαίνεται από την εξέλιξη του παιχνιδιού, άργησε να ξυπνήσει, αλλά και ο Γιάννης Μιχαλήτσιος δεν είχε πολλές λύσεις στα χέρια του. Προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Καστίγιο και Τσέζαρεκ, όμως και οι δυο δεν κατάφεραν να βοηθήσουν στο ελάχιστο.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε έτσι την πρώτη του νίκη στη Θεσσαλονίκη μετά από 14 μήνες, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα προς την επιστροφή του στο θρόνο του πρωταθλητή, αφού μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξασφάλισε πως η διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλό του δεν θα πέσει κάτω από του επτά πόντους.

Οι συνθέσεις:

Aρης (Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Βαγγέλη, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Τόχα (85' Πορτίγια), Φατί, Πρίττας, Νέτο, Μπομπαντίγια (73' Καστίγιο), Κόκε

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Πάρντο, Ραούλ Μπράβο (82' Χολέμπας), Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης (72' Τοροσίδης), Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Τζιμπούρ, Φουστέρ, Μιραλάς (27' Ζαϊρί)