ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Ο Παράσχος έσπασε το αρνητικό ρεκόρ του Ηρακλή που μετρούσε έντεκα μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη, ο «Γηραιός» επικράτησε 2-1 στις Σέρρες και μαζί με τους... προβολείς τις βύθισε στο σκοτάδι.

Ο Μακεδόνας τεχνικός στο ντεμπούτο του με τον «Γηραιό» βοήθησε στη νίκη με 2-1, ο Ηρακλής πήρε ανάσα, και ο Πανσερραϊκός την… έχασε. Οι Σέρρες έμειναν για ένατο ματς χωρίς νίκη, παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας, και η μάχη με την σωτηρία δείχνει άνιση!

Στα ευτράπελα της αναμέτρησης, το γεγονός πως οι προβολείς έσβησαν και χρειάστηκαν 35 λεπτά για να αρχίσει ξανά το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι , μπήκαν δυνατά και έκλεισαν τις Σέρρες στην περιοχή τους. Με τον Μαχόπ σε κινητήριο μοχλό, τον Σολτάνι να προκαλεί ρήγματα, ο Ηρακλής προκαλούσε προβλήματα και στο 15' ήρθε το πάγωμα. Άψογη αντεπίθεση, ο Αλγερινός έδωσε πάσα πάρε - βάλε στον Μαχόπ και από κοντά ο τελευταίος άνοιξε το σκορ.

Μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και στο 39' ο Τριανταφύλλου με μια επιπόλαιη ενέργεια έστειλε τον Μάρα στην άσπρη βούλα, με τον Ρουμάνο να μην αστοχεί.

Ο Βούκοτιτς πέρασε Μπέλιτς στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός έγινε πιο επιθετικός, όμως ο Ηρακλής τα έχασε στο 55' Ο Λεοζίνιο πέτυχε το δεύτερο γκολ στα τελευταία δυο ματς και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να χάνουν ρυθμό.

 

Τα γκολ

Οι οπαδοί του Πανσερραϊκού εξοργισμένοι από τη νέα απώλεια, αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα, η οποία βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σταθόπουλος (Αχαΐας)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Πανσερραϊκός (Μομτσιλο Βούκοτις): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς (56' Κις), Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (46' Μπέλιτς), Νταλέ (72' Σουμπίνιο). Λεοζίνιο, Πάρκερ.

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Ντάνι, Λίμα, Πίτου (83' Κανακούδης), Μάρα (77' Επαλέ), Κυριαζής, Μαχόπ (59' Παπαστεριανός), Σολτάνι.

Κίτρινες κάρτες: Σίντιτς (9', Πανσερραϊκός), Τριανταφύλλου (40', Πανσερραϊκός), Γεωργιάδης (41', Πανσερραϊκός), Κις (76', Πανσερραϊκός)- Μαχόμπ (16', Ηρακλής), Κατσικάς (23', Ηρακλής), Μάρα (36', Ηρακλής), Κυριαζής (44', Ηρακλής), Ντάνι (51', Ηρακλής), Αραμπατζής (78', Ηρακλής)

Σκόρερ: Λεοζίνιο (55', Πανσερραϊκός)- Μαχόπ (15', Ηρακλής), Μάρα (40', πεν. Ηρακλής)

Πηγή: www.gazzetta.gr