iraklis_asteras_0_0_20110213_01 

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Αρκάδων για παραμονή στην κατηγορία, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά από 22 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα παραμείνει τρίτη από το τέλος, όμως η διαφορά της από τις πιο πάνω της ομάδες στον πίνακα αυξήθηκε στους δυο βαθμούς με τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ. Πλέον οι κυανέρυθροι μαζί με την Ξάνθη είναι οι σύλλογοι που οι Αρκάδες θα πρέπει να κυνηγήσουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, έχοντας όμως πάντοτε από πίσω τους και τη Λάρισα να παλεύει με τους ίδιους σκοπούς.

Ο Ηρακλής πάλι θα πρέπει να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια, όντας στη μέση ακριβώς της βαθμολογίας, αν και θα χρειαστεί τρεις-τέσσερις βαθμούς ακόμα για να διασφαλίσει την επιβίωσή του.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός (86' Ρόμπλες), Μάρα (56' Επαλέ), Γκαρσία, Ζερκά, Σολτάνι (74' Καϊτά), Γιάκομπ

Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Ορόθκο, Λαδάκης, Αρσενίεβιτς (84' Ρούμπιλ), Μάρτινς (90'+2 ’λβες), Παπάζογλου, Καρέρα (67' Ουντότζι)