ΩΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

metro_02Άρχισαν, από τις 7 το πρωί, τα έργα του μετρό στην οδό Εγνατία στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Χαλκέων. Συνεργεία της εταιρίας ασφαλτοστρώνουν το κομμάτι του δρόμου το οποίο ήταν κλειστό ως τώρα, λόγω έργων. Έτσι, η κυκλοφορία έχει μετατραπεί ως εξής:

Εγνατία:
α. Από την 07.00΄ ώρα του Σαββάτου 22-01-2011 μέχρι την 07.00΄ ώρα της Κυριακής 23-01-2011 έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας  του ρεύματος πορείας προς τα ανατολικά της οδού Εγνατία μεταξύ των οδών Ίωνος Δραγούμη και Χαλκέων.
-  Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από  το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας της οδού Εγνατία, που διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς τα δυτικά δεν επηρεάζεται.
β. Από την 07.00΄ ώρα της Κυριακής 23-01-2011 μέχρι τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαλκέων.
-  Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ρεύμα πορείας προς τα δυτικά της οδού Εγνατία, που θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
γ. Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής 23-01-2011 μέχρι την 06.00΄ ώρα της Δευτέρας θα  διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς τα δυτικά της οδού Εγνατία από το ύψος του Ι.Ν. Παναγίας Χαλκέων μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας της οδού Εγνατία, που διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα
πορείας προς τα ανατολικά δε θα επηρεαστεί.
Καλή… υπομονή, λοιπόν!