ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ – ΣΩΚΟΥ

Paralia Thessaloniki kumataΑνάδοχος για το έργο της ανάπλασης και του υπόλοιπου τμήματος της Νέας Παραλίας θα οριστεί μέσα στις επόμενες δέκα μέρες. Την ανακοίνωση έκανε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Θύμιος Σώκος, σε συνάντηση που είχε, σήμερα, με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Συζητήθηκε, ακόμη, το θέμα της σχολικής στέγης.

 

Βασικός στόχος και προτεραιότητα της διοίκησης του κεντρικού δήμου είναι η επίλυση του προβλήματος της διπλοβάρδιας δήλωσε εξερχόμενος της συνάντησης ο κ. Γιάννης Μπουτάρης.   Τα θέματα της σχολικής στέγης από 1ης Ιουλίου περνάνε στους δήμους και, όπως είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, οι στόχοι για την τριετία θα εξειδικευτούν σε επόμενο χρόνο.

Όσον αφορά τις εργασίες ανάπλασης της παραλίας, στο τμήμα από τους Ναυτικούς Ομίλους έως το Βασιλικό Θέατρο, ο κ. Σώκος τόνισε πως μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να υπάρξει ανάδοχος ώστε να ξεκινήσει άμεσα το έργο με προϋπολογισμό 44,1 εκατ. ευρώ (εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ).