Για σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Σήμερα θα διενεργηθεί η δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του ελληνικού δημοσίου σε άϋλη μορφή, ποσού 1.500 εκατ. ευρώ, λήξης 15 Ιουλίου 2011/ Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 (Τ+3).

* Στις 8 π.μ. λήγει η αποχή των εργαζομένων από την έκδοση και τον έλεγχο των εισιτηρίων.

* Στις 11 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. στάση των εργαζομένων στα μπλε λεωφορεία.

* Στις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. δεν θα κινηθούν τα τρόλλεϋ.

* Στις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο Athenian Callirhoe Exclusive Hotel (Καλλιρρόης 32 και Πετμεζά, Αθήνα), συνέντευξη Τύπου του προέδρου της SEGITTUR (Sociedad Estatal para la Gestiσn de la Innovaciσn y las Tecnologνas Turνsticas), Javier Bustamante Moreno, για την παρουσίαση του προγράμματος Europe Senior Tourism με τίτλο: «WHAT'S EUROPE SENIOR TOURISM».

* Στις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. ακινητοποιημένος θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.

* Στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Αθήνα) συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Ουγγρικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ε.Ε., διοργανώνουν η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρέσβης της Ουγγαρίας, Jozsef Toth, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις πολιτικές προτεραιότητες της ουγγρικής προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στο πάνελ θα λάβουν μέρος οι πρέσβεις της Ισπανίας και του Βελγίου.

* Στη 1 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο προέδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.