ΣΤΙΣ 16.00 ΥΠΟ ΤΟΝ Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης συνεδριάζει, σήμερα, στις 4 το απόγευμα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), στην οποία ανήκουν οι TV100, FM100, FM100,6 Λόγου και Τέχνης και FM101.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του δ.σ. υπό τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και την Σοφία Ασλανίδου, για την οποία έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι η αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ, θα πάρει μέρος και ο σύμβουλος επικοινωνίας του δημάρχου, Φ. Στάγκος, ο οποίος αναμένεται να καταλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Οι θέσεις τεσσάρων συμβούλων θα καλυφθούν από την παράταξη Μπουτάρη κι άλλες τρεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Στο δ.σ. μετέχει και αντιπρόσωπος της ΕΣΗΕΜ-Θ (σε τηλεφωνική ψηφοφορία, η διοίκηση του δ..σ της Ένωσης πρότεινε για τη θέση τον Π. Νεστορίδη).

Συμμετέχει, ακόμη, ο εκπρόσωπος εργαζομένων, ο οποίος αναδείχτηκε στις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη (ο Γ. Σαράντος, με 99 ψήφους).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση του Γιάννη Μπουτάρη είναι το 11μελές διοικητικό συμβούλιο να μετατραπεί σε 15μελές, με τη συμμετοχή των προέδρων των τεσσάρων επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης.