ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΣΗΕΜ-Θ

Ανεστάλη, τελικά, η 24ωρη απεργία την οποία είχε προκηρύξει η ΕΣΗΕΜ-Θ στην εφημερίδα “Μακεδονία”, λόγω καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων. Η εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας ανακοίνωσε πως η πληρωμή θα γίνει αύριο και, μπροστά σε αυτό το νέο δεδομένο, το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ ανέστειλε την κινητοποίηση.

Μόνον που η ιστορία έχει μια δυσάρεστη τροπή: Με εξώδικο η εκπρόσωπος της εργοδοσίας, Βίκυ Σουλοπούλου, καλεί το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ σε συνάντηση, προτείνοντας επιχειρησιακή σύμβαση! Έτσι, η Ένωση, αύριο, καλείται να κάνει δύο συναντήσεις με το ίδιο αντικείμενο: Μία στη Μακεδονία, όπου κλήθηκαν με εξώδικο και μία στον Αγγελιοφόρο, όπου είχαν προγραμματίσει συνάντηση με τον εκδότη, Αλ. Μπακαστέλο, το μεσημέρι.

Η απόφαση για συνάντηση στον Αγγελιοφόρο ελήφθη στη συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ της Δευτέρας(χθες) μετά από συνέλευση εργαζομένων το περασμένο Σάββατο. Στη συνέλευση οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση και το δ.σ. αποφάσισε να προχωρήσει σε συνάντηση με τον εκδότη.

Μεγάλη μέρα αύριο…