Ο ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρεμιέρα είχε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς. Στην πρώτη του συνεδρίαση ανέδειξε το νέο προεδρείο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής. 
Μετά από ψηφοφορία, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Σταύρος Ζαμπέτογλου(στο κέντρο της φωτογραφίας), αντιπρόεδρος ο Στέλιος Ματσαρίδης (αριστερά στη φωτογραφία, από τη μείζονα αντιπολίτευση) και γραμματέας ο Γιώργος Τελλίδης(δεξιά στη φωτογραφία). 
Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής από την πλειοψηφούσα παράταξη «Συνεργασία για την Καλαμαριά» εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Στέλιος Φωτόπουλος, Φίλιππος Καρυπίδης, Αναστασία Φακίρη, Ελεονόρα Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Κατικαρίδης και αναπληρωματικά μέλη Θόδωρος Παπουτσίδης, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης και Ματθαίος Αμπατζίδης, ενώ από την αντιπολίτευση «Παρέμβαση Πολιτών Καλαμαριάς -Όλοι για την Καλαμαριά» εξελέγησαν τακτικά μέλη οι Τάσος Αφεντουλίδης, Αικατερίνη Τσαπικίδου και Στέλιος Ματσαρίδης και αναπληρωματικά Στέφανος Μουράτης και Αγγελική Αγούλα. 
Μέλη της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής από την παράταξη «Συνεργασία για την Καλαμαριά», αναδείχθηκαν τακτικά μέλη οι Θόδωρος Παπουτσίδης, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, Ματθαίος Αμπατζίδης, Σωτήρης Γεωργιάδης, Γιώργος Μύρτσος και αναπληρωματικά μέλη, Αλέξανδρος Κατικαρίδης, Φίλιππος Καρυπίδης, Ελεονόρα Παπαδοπούλου, ενώ από την παράταξη «Παρέμβαση Πολιτών Καλαμαριάς –Όλοι για την Καλαμαριά» τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Γιάννης Δαρδαμανέλης, Γιάννης Πενόπουλος και Δημήτρης Τζοβάνης και αναπληρωματικά Βάσω Κογκαλίδου και Στέλιος Ματσαρίδης. 

Οι αντιδήμαρχοι
Αλλαγές σημειώθηκαν και στις αντιδημαρχίες, ωστόσο παρέμειναν ίδιες στον αριθμό, σύμφωνα με τον Καλλικράτη. Συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες της αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας- Έργων Συντήρησης και Σημάνσεων πέρασαν στην αντιδημαρχία Πολεοδομίας - Τεχνικών Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος όπου παραμένει αντιδήμαρχος ο Σαρηγιάννης.
Δημιουργήθηκε νέα Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης όπου αντιδήμαρχος ορίστηκε η Κυριακή Μπαλτατζή-Φοροπούλου. 
Καθήκοντα Αντιδημάρχου Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών Προγραμματισμού και Ανάπτυξης αναλαμβάνει η Αγγελική Τσαπακίδου, ενώ Αντιδήμαρχος Παιδείας- Νεολαίας -Πολιτισμού και Αθλητισμού ορίστηκε ο Νίκος Ζαχαριάδης. 
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Πρασίνου αναλαμβάνει ο Γιάννης Μακαντάσης.