Για σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί από σήμερα έως τις 20 Ιανουαρίου στη χώρα μας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας, Serzh Sargsyan, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, μετά από πρόσκληση του Κάρολου Παπούλια.

* Aπεργούν και σήμερα οι φαρμακοποιοί του Πειραιά. Τριήμερη απεργία από αύριο έως και την Παρασκευή κήρυξαν οι φαρμακοποιοί σε ολόκληρη τη χώρα.

* Συνεδριάζει σήμερα στις Βρυξέλλες το Ecofin

* Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων προχωρά σήμερα το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να αντλήσει ποσόν ύψους 500 εκατ. ευρώ, λήξης 26 Απριλίου 2011. Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 (Τ+3).

* Στις 11:30 π.μ. στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η άφιξη του προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας Serzh Sargsyan, της συζύγου του, Rita Sargsyan, και της επίσημης αντιπροσωπείας.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αρμενίας, Serzh Sargsyan.

* Στις 12 το μεσημέρι τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό, λόγω της γενικής τους συνέλευσης.

* Στις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ. η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Ελπίδα Τσουρή, συναντά πρώτη φορά τους διαπιστευμένους ναυτιλιακούς συντάκτες.

* Στις 2 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών και Δικτύων του κόμματος με θέμα το νομοσχέδιο "Αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις".

* Στις 2:30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, για το νομοσχέδιο "Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις".

* Στις 5 μ.μ. στο Δημαρχείο Βύρωνα (Καραολή και Δημητρίου 36-44) συνέντευξη Τύπου του δημάρχου, Νίκου Γ. Χαρδαλιά, με αφορμή της «κατά λάθος» σύλληψης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στελέχους της παράταξης του Δήμου «Στάση Βύρωνα», πολιτικού στελέχους του Συνασπισμού της Αριστεράς και ενεργού πολίτη του Βύρωνα, Δημοσθένη Παπδάτου-Αναγνωστόπουλου.

* Στις 5:30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Εξωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί από τον υπουργό, Δημήτρη Δρούτσα, για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική.

* Στις 6 μ.μ. σύσκεψη του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, με τη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμου του κόμματος με θέμα τον προγραμματισμό δράσης της Γραμματείας.

* Στις 7 μ.μ. η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, θα εγκαινιάσει το γραφείο του κινήματος στο Μαρκόπουλο.
* Στις 8 μ.μ. στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης η Ενωση Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης, θα κόψει την βασιλόπιτα και θα παρουσιάσει τον απολογισμό του έτους που πέρασε και τον προγραμματισμό του έτους που ήρθε.

* Στις 8:30 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο δείπνο του προέδρου Κάρολου Παπούλια προς τιμήν του προέδρου της Αρμενίας, Serzh Sargsyan και της συζύγου του, Rita Sargsyan.