Για σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Στις 10 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9) η εκλογή με μυστική ψηφοφορία των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

* Στις 10 π.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» της Helexpo συνεδριάζει για πρώτη φορά το πρώτο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του πλειοψηφήσαντα συμβούλου, Διονύση Ψωμιάδη, προκειμένου να εκλέξει προεδρείο Περιφερειακού Συμβουλίου (πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γραμματέα) και εν συνεχεία μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

* Στις 11 π.μ. συγκροτείται σε σώμα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

* Στις 11 π.μ. συνεδριάζει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων Κρήτης, το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου, Μανώλη Κεμεσίδη, με θέμα την εκλογή των μελών του προεδρίου του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια το νεοεκλεγέν προεδρείο θα προχωρήσει στην εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

* Στις 11 π.μ. στο πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος (Αναστασιάδη 1, Αγρίνιο) συνεδριάζει υπό τη νέα του σύνθεση για πρώτη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Το σώμα θα εκλέξει το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

* Στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Κω (Ακτή Κουντουριώτη 7), η εκλογή του προέδρου και του αντιπροέδρου και της Δημοτικής Κοινότητας.