ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ 6.000 ΕΥΡΩ!

handcuffsΣυμμορία τριών ανηλίκων, υπό την καθοδήγηση ενήλικα, εκβίαζε, απειλούσε και έκλεβε χρήματα. Ανάμεσα στα θύματά τους κι ένας ανήλικος, ο οποίος, εδώ και πέντε χρόνια, τους έδινε χρήματα και κοσμήματα για να τον αφήσουν να ζήσει!

Συνέβη στη Θεσσαλονίκη και, μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Το ανήλικο θύμα ξέφυγε από τον εφιάλτη που ζούσε επί χρόνια, σήμερα τα ξημερώματα. Πώς;

Συνελήφθη, στην οδό Μοναστηρίου, ένας από τους εκβιαστές και ο μεγαλύτερος της συμμορίας. Στη συνέχεια, άλλος ένας, από τα μέλη της άγουρης σπείρας, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Στην Ασφάλεια, όπου ανακρίθηκαν, παραδέχτηκαν ότι τα τελευταία 5 χρόνια απαιτούσαν εκβιαστικά από ανήλικο με απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του, χρηματικά ποσά.

Οι δράστες κατάφεραν να πάρουν, συνολικά, 5.000 -6.000€ και χρυσαφικά αξίας 800€. Τα πήραν λίγα – λίγα, σε χρονικό διάστημα πέντε χρόνων – ένα χρονικό διάστημα που το ανήλικο θύμα τους ζούσε τον εφιάλτη…

Οι δύο δράστες κρατούνται κι αναζητούνται άλλοι δύο ανήλικοι που για την ώρα διαφεύγουν, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των δραστών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.