Ας δούμε τι καιρό θα κάνει σήμερα:


Βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα νότια 7 Μποφόρ. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές, χιόνι στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας μέχρι το μεσημέρι και βροχές μετά το μεσημέρι. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Πρόσκαιρη εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.