ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ

Τεράστιο χαρακτήρισε το οικονομικό πρόβλημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Αυτό δήλωσε μετά από συνάντηση που είχε, σήμερα το πρωί, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παν. Ψωμιάδη. Στη συνάντηση, μάλιστα, βρήκαν και κοινό παρονομαστή: Ότι αγαπούν και οι δυο την πόλη τους!

«Με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη έχουμε ένα κοινό παρανομαστή. Αγαπάμε και οι δυο τον τόπο μας. Στη σύντομη σημερινή συνάντησή μας συζητήσαμε θέματα κοινών αρμοδιοτήτων και συμφωνήσαμε σε όλα. Η συνεργασία μας θα είναι συστηματική για πολλά ζωτικά ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και με το δεδομένο αυτό, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας. Είναι πολύ νωρίς να θέσουμε από τώρα τις προτεραιότητές μας», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.
Με τη σειρά του ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή του και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Περιφέρεια θα έχουν μια εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του τόπου. Μάλιστα, ο κ. Ψωμιάδης πρόσφερε στον Γιάννη Μπουτάρη το βιβλίο "Ο Καλός Δήμαρχος" του Άντριου Νίκολ!
Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης πρόσφερε στον κ. Ψωμιάδη λευκώματα του δήμου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έριξε κάποιες... κλεφτές ματιές στο περιεχόμενο του λευκώματος, όταν το φυλλομετρούσε ο κ. Ψωμιάδης, αφού, λόγω των πολλών υποχρεώσεών του, από την ημέρα που ανέλαβε το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης δεν έχει... καιρό για τέτοια!