Για σήμερα (ημερομηνία), έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Στις 11 π.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου για να παραστεί στη δοξολογία για το νέο έτος.

* Στις 11 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, αμέσως μετά την τέλεση της δοξολογίας στην Ιερά Μητρόπολη Κοιμήσεων της Θεοτόκου, παρουσία του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

* Στις 11 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους δοξολογία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, στην οποία θα χοροστατήσει ο μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρέβεζας Μελέτιος.

* Τις ευχές των πολιτών για το νέο έτος θα δεχθεί στο Παλαιό Δημαρχείο Μεσολογγίου (Κεντρική Πλατεία) μετά το τέλος της δοξολογίας ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης.

* Στις 11:30 π.μ. στο πρώην Νομαρχιακό Κατάστημα Πρέβεζας, διεξίωση από τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί ευχές για το νέο έτος 2011 από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

* Στις 12 το μεσημέρι στο φουαγιέ του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, η επίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον νεοκλεγμένο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

* Στη 1 μ.μ. επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, στο Ιδρυμα Αστέγων.