ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ

karximakis_01«Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν θα πάει σε κανένα διεθνή οργανισμό, όπως φημολογείται, ούτε θα γίνουν πρόωρες εκλογές». Αυτό δήλωσε απόψε από τη Θεσσαλονίκη ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.


«Είμαστε εδώ για να σώσουμε τον τόπο από την κληρονομιά που μας άφησε η πιο φαύλη και η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος», υποστήριξε ο κ. Καρχιμάκης στο περιθώριο της εκδήλωσης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα παραπάνω σενάρια.
Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει η κυβέρνηση σε περίπτωση που κορυφωθούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών τις επόμενες ημέρες, ο κ. Καρχιμάκης επισήμανε ότι οι αγρότες δεν χρειάζονται υποδείξεις και, όπως είπε, αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. «Έχω την πεποίθηση ότι θα σταθούν στο ύψος που τους αναλογεί, στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε.
Για τις εισαγωγές προϊόντων αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να εισάγονται κάθε χρόνο αγροτικά προϊόντα, αξίας 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, και την ίδια στιγμή τα ομοειδή προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα δεν καταναλώνονται και πρόσθεσε ότι η χώρα θα πρέπει να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις. Χαρακτήρισε, δε, πιλότο, σχετικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη.

 

από το ΑΠΕ - ΜΠΕ